Какво е електронната цигара?

Електронната цигара, известна още като Е-цигара, е най-новото нововъведение като БЕЗВРЕДНА алтернатива на пушене на тютюнени изделия като цигари. Тя е незапалима и използва микротехнология, която допринася за истинско и задоволително пушене на използващият я без тютюна, катрана и, най-важно, без риска от рак. Използва презаредима батерия, която наподобява истинска цигара и има светлинен индикатор, който е индикатор на употреба и симулира светенето на горящият тютюн.

Електронната цигара изглежда точно като истинска, като чувството и вкуса са същите.

Отказването на цигарите е много трудно и за това има многобройни причини. Хубавото е, че НЕ е необходимо да отказвате цигарите, а просто трябва да намерите по-добър, безопасен и все пак забележително задоволителна алтернатива: електронната цигара.

Електронната цигара доставя емоционалното чувство точно като от пушенето на нормална цигара, да не говорим за физическото удоволствие, което доставя. Обаче, тя не причинява нито един от негативните ефекти на традиционното пушене.

Ако искате свободата да пушите навсякъде, да пестите пари от истински цигари, да избегнете опасността от пожар и неприятната миризма на пушека, да елиминирате напълно вредата от пасивното пушене и, най-важно, да имате по-дълъг живот без рак, тогава е логично да преминете към електронната цигара.

Е-цигарата може да помогне да задоволите никотиновия си глад без да търпите вредните странични ефекти от пушенето на традиционни цигари, които съдържат истински тютюн.

Електронната цигара предоставя много предимства пред обикновената, тъй като не съдържа катран и стотиците канцерогенни вещества и химикали, които се отделят при горенето на истинска цигара. Електронната цигара е екологично чиста, тъй като не замърсява въздуха и не представлява вреда за приятелите и семейството ви. Кажете довиждане на праха на миналото. Това е бъдещето на безвредното, не водещо до замърсяване или рак пушене.

Няма коментари: